Over mij

Welkom in mijn culinaire wereld, waar smaken, beelden en verhalen samenkomen! Als foodfotograaf streef ik ernaar om foto's te maken waarbij het water je in de mond gaat lopen. De kunst van jouw eten in al zijn glorie vast te leggen en de zintuigen van het publiek te prikkelen.

Begonnen als trouwfotograaf met het vastleggen van liefdesverhalen en momenten die de tijd kunnen trotseren. Maar er is meer dan alleen mijn liefde voor bruiloften. Naast deze passie ben ik ook een gepassioneerd foodlover. Ik zie ook veel paralellen in het vastleggen van de liefde en het vastleggen van smaken. Net als een bruiloft kan een tafel vol heerlijke gerechten ook een verhaal vertellen en herinneringen creëren.

Fotograferen is niet het enige waar ik heel gelukkig van word. Thuis gezellig met mijn gezin en vrienden kan ik ook enorm van genieten. Het liefst met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Maar ook een kop dampende thee met een stuk pure chocolade is een geluksmaker voor mij.

Ik heb ook al veel van de wereld mogen zien en proeven! Elke keer weer nieuwe ontdekkingen doen, hoe fantastisch is dat! En er is nog zoveel meer te zien en te ontdekken in de wereld.

Welkom in mijn culinaire wereld, waar smaken, beelden en verhalen samenkomen! Als culinair fotograaf streef ik ernaar om foto's te maken waarbij het water je in de mond gaat lopen. De kunst van jouw eten in al zijn glorie vast te leggen en de zintuigen van het publiek te prikkelen.

wil je meer weten? bel, mail of app mij!

Telefoon: 06-24709748
Dank je wel! Ik reageer doorgaans binnen twee werkdagen.
Oeps, er ging iets mis...

Volg mij op instagram